Tämä tiikerikakku on tehty yhdellä valkealla raidalla kahden sijaan. Minun kakussani on aina enemmän suklaata kuin muuta makua Tein kakun ensimmäistä kertaa tällä ohjeella enkä ole sitä vielä maistanut, koska se matkaa huomenna tuliaisiksi isovanhemmilleni
250g voita
2½ dl sokeria
4 munaa
3 tl vaniljasokeria
2½tl leivinjauhetta
4½dl vehnäjauhoja
1½dl maitoa
3-4 tl kaakaojauhetta joka lisätään 2/3 taikinasta. Tai sitten 2tl kaakaojauhetta 1/3 takinasta.
170 astetta, 40 min
1. voi ja sokerit vaahdoksi
2. lisää munat yksitellen
3. lisää jauhot varovasti hämmentäen niin taikina ei sitkisty
4. jaa taikina miten haluat osiin ja mausta
5. paista, anna hetki jäähtyä vuuassa ja kumoa. Lasi kylmää maitoa ja pala kakkua!
Vuoka ostettu Confetista
lauantai, 10. maaliskuu 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.