torstai, 12. huhtikuu 2012
Charlotte Russe
Tässäpä tälläinen pääsiäiskakku
1 kpl Fazerin Taikayö-kääretorttu
Riittää juuri ja juuri noin 2.5l kulhoon. Vuoraa kulho elmukelmulla niin, että se riittää peittämään koko kakun. Vuoraa kulho ohuilla siivuille ja muistaa jättää siivuja myös päälle eli pohjaksi.
Appelsiini-Daim-vaahto
3.3 dl kuohukermaa
200g appelsiinituorejuustoa
½ dl sokeria
200g maitorahkaa
1 pss Dain rakeita
2 liivatetta
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen ja kiehauta niitä mikrossa muutama sukuntti minimaalisessa vesimäärässä. Vaahdota kerma ja sotke tuorejuusto, sokeri ja rahka joukkoon. Lisää liivate ja viimeisenä Daimit. Kaada seos kulhoon ja asettele loput kääretorttu palat päälle. Peitä kelmulla tiiviisti ja paina lautasella niin että kakusta tulee tiivis. Anna hyytyä muutama tunti tai seuraavaan päivään.
Kumoa lautaselle ja koristele miten haluat.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.