Päällä vaahtokarkkimassa, marmoroitu suklaasydän ja kerma-maitorahkapursotus.
Tuosta sydänkoristeesta vielä lähikuvaa kun se on niin hieno.
Sydän on tehty lekuen silikonisella muotilla.
Kakku on 7 munan meheväsuklaakakkku.
Täytteenä valkosuklainen kuningatarrahka:
5 dl kuohukermaa
2.5 dl maitorahkaa
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
4 dl marjoja (tässä vadelma ja mustikka)
2 liivatelehteä
100 g valkosuklaata sulana
Voikreemi:
50g margariinia
muutama tl sokeria
Vaahtokarkkimassa:
180 g vaahtokarkkeja
½ dl vettä
600 g tomusokeria
öljyä
Öljyä astia ja vatkain ja lopulta kädet. Lämmitä vaahtokarkkeja ja vettä mikrossa niin kauan että massa on tasaista, sekoita välillä. Sihtaa tomusokeri joukkoon ja vaivaa taikinasta napakka massa. Anna vetäytyä 12 h jääkaapissa kelmutettuna.
Levitä voikreemi kakun päälle ja sitten vasta karkkimassa. Karkkimassasta kannattaa kaulita 2mm paksuinen ettei mene rikki. Massa on tosi makeaa! Jos päällystät koko kakun massalla niin tee enemmän kreemiä. Näin kakku ei "hikoile".
Vaan eipä maistunut tuo valkosuklaa hyvälle täytteessä Jätän sen siis jatkossa pois.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.