Päällä vaahtokarkkimassa, marmoroitu suklaasydän ja kerma-maitorahkapursotus.

Tuosta sydänkoristeesta vielä lähikuvaa kun se on niin hieno.

Sydän on tehty lekuen silikonisella muotilla.

Kakku on 7 munan meheväsuklaakakkku.

 

Täytteenä valkosuklainen kuningatarrahka:

5 dl kuohukermaa

2.5 dl maitorahkaa

1 dl sokeria

1 rkl vaniljasokeria

4 dl marjoja (tässä vadelma ja mustikka)

2 liivatelehteä

100 g valkosuklaata sulana


Voikreemi:

50g margariinia
muutama tl sokeria


Vaahtokarkkimassa:

180 g vaahtokarkkeja

½ dl vettä

600 g tomusokeria

öljyä

Öljyä astia ja vatkain ja lopulta kädet. Lämmitä vaahtokarkkeja ja vettä mikrossa niin kauan että massa on tasaista, sekoita välillä. Sihtaa tomusokeri joukkoon ja vaivaa taikinasta napakka massa. Anna vetäytyä 12 h jääkaapissa kelmutettuna.

Levitä voikreemi kakun päälle ja sitten vasta karkkimassa. Karkkimassasta kannattaa kaulita 2mm paksuinen ettei mene rikki. Massa on tosi makeaa! Jos päällystät koko kakun massalla niin tee enemmän kreemiä. Näin kakku ei "hikoile".

Vaan eipä maistunut tuo valkosuklaa hyvälle täytteessä frown Jätän sen siis jatkossa pois.