Näistä kinkkusarvista tulee kerrassaan pehmoisen makuisia!
16 kpl
4 dl maitoa
2 pss kuivahiivaa
200g voita sulana
2 tl suolaa
4 rkl sokeria
12 dl venhäjauhoja
1 dl juustoraastetta
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja lisää siihen hiiva. Sulata voi ja lisää maitoon. Lisää lopuksi kuivat aineet ja vaivaa taikinasta pehmeä taikina joka irtoaa kupin reunoista. Anna kohota kaksin kertaiseksi.
Jaa taikina kolmeen osaan ja kauli ne ympyröiksi. Jaa osiin ja laita täytteet. Minä laitoin jokaiseen yhden kinkkusiivun ja 1.5 rkl juustoraastetta.
Rullaa keriksi ja anna kohota (taas hetki ennen kuin voitelet munalla).
Paista 225 astetta 8-12 minuuttia, uunista riippuen.
keskiviikko, 29. helmikuu 2012
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.